Jong&Out meetings

Op heel veel plekken in heel Nederland vinden er Jong&Out meetings plaats. Iedereen tot en met 18 jaar is welkom om de meetings te bezoeken, het hebben van een account op deze website is ook zeker niet verplicht. Tijdens onze meetings staat gezelligheid en een relaxte sfeer centraal. Je bent meer dan welkom om mee te doen aan de activiteiten die we organiseren. Denk hierbij aan gamen, samen pizza’s bakken of tafelvoetballen.

Wil je voor het eerst langskomen maar vind je het nog een beetje spannend? Onze vrijwilligers zorgen er voor dat je je snel thuis zal voelen. In deze sfeerreportage krijg je een goed beeld over het verloop van onze meetings.


Zin om binnenkort een keer langs te komen? Alle aanstaande meetings kan je terugvinden in onze kalender. Hieronder kan je nog wat extra informatie vinden van al onze Jong&Out groepen.

Let op! Jong&Out biedt geen enkele vorm van professionele ondersteuning. Wanneer jij of uw kind ondersteuning nodig heeft, neem contact op met een professional.

Amersfoort

Elke tweede zondag van de maand (14.00 - 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij De Vier Broers in Amersfoort. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Amersfoort kan je terecht op: Facebook, Instagram, de website of je kan een e-mail sturen. 

Amsterdam

Elke eerste zondag van de maand (13.00 - 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij DOC in Amsterdam. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Amsterdam kan je terecht op: Facebook, Instagram, de website of je kan een e-mail sturen. 

Arnhem

Elke derde zondag van de maand (13.00 - 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij de Roze Bunker in Arnhem. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Arnhem kan je terecht op: Facebook, de website of je kan een e-mail sturen. 

Assen

Elke tweede zaterdag van de maand (14.00 - 17.00 uur) vindt er een meeting plaats in Pub Cheers. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Assen  kan je terecht op: FacebookInstagram, de website of je kan een e-mail sturen. 

Bergen op Zoom

Elke tweede zondag van de maand (14.00 - 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij Gebouw-T in Bergen op Zoom. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Bergen op Zoom kan je terecht op: InstagramFacebook, de of je kan een e-mail sturen. 

Delft

In Delft vinden er tijdelijk geen meetings plaats. Heb je wel interesse? E-mail ons!

Den Bosch

Elke tweede zondag van de maand (13.00 - 17.00 uur) vindt er een meeting plaats in de Bank van Lening in Den Bosch. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Den Bosch kan je terecht op: Facebook, de website of je kan een e-mail sturen. 

Den Haag (Jong&Out Haaglanden)

Elke laatste zondag van de maand (13.00 - 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij COC Haaglanden in Den Haag. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Den Haag kan je terecht op: Facebook, de website of je kan een e-mail sturen. 

Eindhoven

Elke eerste zondag van de maand (13.00 - 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij Pand54 in Eindhoven. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Eindhoven kan je terecht op: Facebook, Instagram, de website of je kan een e-mail sturen.

Enschede (Jong&Out Twente)

Elke laatste zondag van de maand (vanaf 13.00 uur) vindt er een meeting plaats bij De Melkweg in Enschede. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Enschede kan je terecht op: Facebook, Instagram, de website of je kan een e-mail sturen. 

Groningen

Elke laatste zondag van de maand (14.00 - 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij Jimmy's Groningen. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Groningen kan je terecht op: FacebookInstagram, de website of je kan een e-mail sturen. 

Haarlem

Elke tweede zaterdag van de maand (13.00 – 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij Flinty’s in Haarlem. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Haarlem kan je terecht op: Facebook, de website of je kan een e-mail sturen. 

Leeuwarden (Jong&Out Friesland)

Elke laatste zondag van de maand (13.00 – 16.00 uur) vindt er een meeting plaats bij COC Friesland. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Leeuwarden kan je terecht op: Facebook, Instagram of je kan een e-mail sturen. 

Leiden

Elke derde zondag van de maand (13.00 – 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij COC Leiden. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Leiden kan je terecht op: Facebook, Instagram, de website of je kan een e-mail sturen. 

Maastricht (Jong&Out Limburg)

Elke tweede zondag van de maand (12.00 – 16.00 uur) vindt er een meeting plaats bij COC Limburg. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Maastricht kan je terecht op: Facebook, Instagram, de website of je kan een e-mail sturen. 

Nijmegen

Elke laatste zondag van de maand (13.00 – 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij COC Nijmegen. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Nijmegen kan je terecht op: Facebook, Instagram, de website of je kan een e-mail sturen. 

Rotterdam

Elke tweede zondag van de maand (13.00 – 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij COC Rotterdam. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Rotterdam kan je terecht op: Facebook, Instagram, de website of je kan een e-mail sturen. 

Tilburg (Jong&Out Tilburg en Breda)

Elke derde zondag van de maand (vanaf 13.00 uur) vindt er een meeting plaats bij het Duvelhok in Tilburg. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Tilburg kan je terecht op: Instagram, de website of je kan een e-mail sturen. 

Utrecht

Elke laatste zondag van de maand (14.00 - 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij de U-bar in Utrecht. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Utrecht kan je terecht op: Facebook, Instagram, de website of je kan een e-mail sturen. 

Zwolle

Elke derde zaterdag van de maand (13.00 - 17.00 uur) vindt er een meeting plaats bij Café De Gezelligheid in Zwolle. Kijk op de kalender voor de eerst volgende meeting. Voor vragen en meer informatie over de meetings in Zwolle kan je terecht op: Facebook, Instagram, de website of je kan een e-mail sturen.