Inschrijven J&O Kamp 2019

Inschrijven J&O Kamp 2019

Het kamp is van 27 t/m 29 september

4 juni 2019 00:00

In september kun je er weer bij zijn, het jaarlijkse Jong&Out Kamp! Vol spellen -zowel sportief als creatief- en gezelligheid. Ontmoet andere jongeren, doe mee met gekke activiteiten en grijp je kans op op de bonte avond zelf een act te doen!

Ben jij erbij? Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven. Het kamp vindt plaats van 27 t/m 29 september in Zevenaar. Stuur een mail (of laat je ouders/verzorgers een mail sturen) naar maryse@cocmiddennederland.nl waarin je noemt dat je je aan wilt melden voor het kamp. Dan sturen we het aanmeldformulier per mail toe. Ook verdere informatie over het kamp krijg je na je inschrijving toegestuurd.

LEEUWARDEN - BBQ

29 juni 2019 13:00
LET OP: afwijking van regulaire planning.

Bij COC Friesland eindigen wij de meetings van het schooljaar gebruikelijk met een picknick of bbq, deze traditie willen wij natuurlijk ook in 2019 gewoon door zetten. Verdere informatie volgt

J&O Leiden- Landelijke Jong en out dag!

J&O Leiden- Landelijke Jong en out dag!

30 juni 2019 11:30
We gaan naar de landelijke J&O-dag in Utrecht op zondag 30 juni!! Een super gezellige dag met veel LHBT-jongeren, spellen in de stad en eten. Je kunt met ons meereizen vanaf Leiden centraal.

Schrijf je nu GRATIS in en ga met j&o Leiden mee! 11:30 vertrekken we van Leiden Centraal! Plek van ontmoeting: Voor de Etos! Ontmoet veel andere j&o’ers en ga een toffe dag tegemoet! DM ons op Insta, zet jezelf op aanwezig op FB.

of

Stuur even een mailtje naar jongenout@cocleiden.nl
Landelijke Jong&Out dag

Landelijke Jong&Out dag

Op 30 juni ben je van harte welkom op de Landelijke Jong&Out dag in Utrecht

30 juni 2019 12:30

Op 30 juni ben je van harte welkom op de Landelijke Jong&Out dag in Utrecht. Samen met een team van Jong&Out vrijwilligers organiseren we de derde editie van de Landelijke Jong&Out dag.

Jong&Out Nijmegen - Landelijke Jong&Out dag

30 juni 2019 13:00

Er is geen meeting in Nijmegen; iedereen is meer dan welkom om mee te gaan naar de Landelijke Jong&Out dag in Utrecht

Jong&Out Amsterdam

Let op! GEEN meeting in Amsterdam deze maand

7 juli 2019 13:00 Stadhouderkade 89 Amsterdam
We gaan naar de landelijke J&O-dag in Utrecht op zondag 30 juni!! Een mega gezellige dag met heeeeel veel LHBT-jongeren, spellen in de stad en eten. En je kunt met ons meereizen vanaf Amsterdam Centraal. Als je vooraf aangeeft dat je mee gaat, dan kan je gratis mee met ons NS-groepsretour.

Stuur even een mailtje naar jongenout@cocamsterdam.nl met je voornaam, achternaam (zoals op je ID staat omdat dat nodig is voor de treinkaartjes) en telefoonnummer en in het onderwerp: J&O-dag. Dan laten wij je weten hoe laat we verzamelen

Let op! Er is dus geen reguliere meeting in het DOC op 7 juli.

J&O Eindhoven: SWIM SWIM

Ben jij al klaar voor de zomer? Wij bij Jong&Out Eindhoven wel.

7 juli 2019 13:00
Ben jij al klaar voor de zomer? Wij bij Jong&Out Eindhoven wel. Daarom gaan de we komende meeting van Juli weer met z'n allen naar de IJzeren Man te Eindhoven om te genieten van het zonnetje aan het meer. We zullen eerst verzamelen bij station Eindhoven om 13:00 (aan bus kant, poortje die het dichts bij spoor 6 zijn) en zullen vanuit daar te voet vertrekken naar de locatie. Breng je waterpistolen, emmers, een strandbal of wat je ook leuk lijkt om in de zon te doen! :3.
Zomerpicknick

Zomerpicknick

J&O Haarlem heeft de zomer in de bol.

13 juli 2019 13:00

Op het heerlijke dakterras van J&O Haarlem gaan we een zomerpicknick doen. We gaan samen zomercocktails maken en genieten van het zonnetje. Deze zomer hebben we in augustus geen meeting, dus wil je in de vakantie naar J&O Haarlem dan is de juli-meeting de place to be.

Kom je ook?

De pooltafel en tassen met spelletjes staan natuurlijk ook weer klaar.
Zaterdag 13 juli van 13 - 17 uur in Jongerencentrum Flinty's aan de Gedempte Oude Gracht 138 in Haarlem.

Jong&Out Den Bosch

Jong&Out Den Bosch

Spelletjes...

14 juli 2019 13:00

Jong&out Den Bosch 'meet' weer op zondag 9 juni, Pinksteren of geen Pinksteren, who cares? Het was een tijdje een 'slapende prins' maar dezei is recentelijk 'wakker gekust' door een andere 'schone prins' en heeft een doorstart gemaakt op 10 maart, met een supergezellige 'ploeg' in de Bank van Lening, Schilderstraat 33 Den Bosch. Centrum, een zijstraatje van de Hinthamerstraat, niet ver van de Sint Jan. De vierde meeting alweer is op zondagmiddag 9 juni Heb je - misschien - vrienden😜- ook hetero, we discrimineren niemand..... - , neem ze mee!

Is altijd heel gezellig, fijne, jonge, soms prettig gestoorde mensen, en eigenlijk direkt al nieuwe vrienden, en lekker wat eten na afloop. 

 

Jong&Out Nijmegen - Landelijke Jong&Out dag

28 juli 2019 13:00

Er is geen meeting in Nijmegen; iedereen is meer dan welkom om mee te gaan naar de Landelijke Jong&Out dag in Utrecht

12