Pizza's bakken met J&O Twente!

Pizza's bakken met J&O Twente!

Pizza's bakken met J&O Twente!

27 mei 2018 13:00

Eind mei staat er een nieuwe meeting op het programma die in het teken staat van deeg, tomatensaus, kaas, salami, ham, champignons, paprika's; whatever you want! Heb jij zin om samen met ons de Italiaanse pizzabakker uit te hangen?! Kom dan ook op 27 mei naar de Melkweg, Enschede. 

Adres: G.J. van Heekstraat 408 

Facebook: https://www.facebook.com/events/364880720691570/ 
Instragram: https://instagram.com/p/BiKTByUlvZ6/

27 mei: J&O Den Haag

27 mei 2018 13:00

Activiteit wordt nog bekend gemaakt!

 

Om 12:30 wordt op Den Haag CS voor de Starbucks afgesproken door een groepje. Sluit vooral aan, samen wordt naar het COC gelopen!

Adres: Scheveningseveer 7, Den Haag

Tijd: 13.00-17.00

Jong&Out Nijmegen

Jong&Out Nijmegen

The Bisexuwhale Awakens

27 mei 2018 13:00

Precies 22 maanden geleden was het 26 juli 2015. Een watergevecht was het plan, maar het weer was verschrikkelijk, dus gingen we verven... veel verven. Het meest memorabele kunstwerk van de dag was zonder twijfel de Bisexuwhale... en nu is hij terug!
Tenminste, als jullie ervoor kiezen hem/haar opnieuw te verven. 

Green is the new Orange, is the new Black, is the new Pink #Rainbow

27 mei 2018 13:00
Green is the new Orange, is the new Black, is the new Pink #Rainbow

Pluis je kast uit (en die van je broertje, en die van je zus) want 27 mei organiseren we een Jong&Out kledingruillll. 27 mei ga je dan ook niet met lege handen naar huis, we zorgen dat iedereen met een nieuwe (Jong&)Outfit naar huis gaat!

Het leukst is natuurlijk als iedereen een stuk of 5 kledingstukken of meer meeneemt, 100 kledingstukken mag natuurlijk ook. Je hebt vast nog een shirt/trui/broek/of iets anders in de kast liggen dat je nooit meer aan hebt. Wie weet maak je hier iemand anders blij mee!

(Zorg er wel voor dat het kleding is die niet kapot is.)

Jong&Out Eindhoven: Juni meeting

Verdere informatie over de meeting volgt

3 juni 2018 13:00
Jong&Out Amsterdam

Jong&Out Amsterdam

meer info volgt tegen die tijd:)

3 juni 2018 13:00 Stadhouderskade 89 Amsterdam

Iedereen die examens gaat doen, wensen we natuurlijk heel veel succes!

En of je nou wel of geen examens maakt (of al gemaakt hebt) 3 juni houden we in het DOC een zomerse pizza-meeting!! Om te vieren dat het (bijna) vakantie is en gewoon om gezellig nieuwe mensen te leren kennen en samen zelfgemaakte pizza's te eten.

Aanmelden is niet nodig maar als je allergieën hebt waar we rekening mee kunnen houden, dan mag je ons zeker even een berichtje sturen! We zijn het beste bereikbaar via instagram: jongenoutamsterdam, facebook: Jong&Out Amsterdam of email: jongenout@cocamsterdam.nl

Tot dan!

J&O Haarlem wordt 4!!!

J&O Haarlem wordt 4!!!

En dat gaan we natuurlijk vieren :)

9 juni 2018 13:00

Kom je ook naar ons verjaardagsfeestje?

Zaterdag 9 juni viert J&O Haarlem het vierjarig bestaan. En daarom gaan we zelf cupcakes bakken en versieren, gaan de vlaggen uit en hangen we slingers op.

Be there

Zaterdag 9 juni van 13 - 17 uur, Jongerencentrum Flinty's aan de Gedempte Oude Gracht 138 in Haarlem.

Landelijke J&O-dag samenreizen vanaf Amsterdam CS

24 juni 2018 11:00 Amsterdam CS - bij de piano

We verzamelen om 11u op amsterdam CS bij de piano en reizen dan samen naar de landelijke J&O-dag in Utrecht! Omdat we graag even horen of je komt, kan je je binnenkort opgeven. De link daarvoor volgt nog, maar zet de dag utieraard vast in je agenda:). Als we met genoeg mensen zijn, zorgen wij voor een NS-groepsretour.

Landelijke Jong&Out dag

Landelijke Jong&Out dag

24 juni 2018 12:30

Op 24 juni ben je van harte welkom op de Landelijke Jong&Out dag in Utrecht. Samen met een team van Jong&Out vrijwilligers organiseren we de tweede editie van de Landelijke Jong&Out dag. 
 

Jong&Out Amsterdam

Film&Ijs!

1 juli 2018 13:00 Stadhouderskade 89 Amsterdam

Begin van het jaar waren en twee films populair maar moesten we er toch één kiezen. Daarom gaat deze maand de andere film in de herkansing. Kom je meekijken? Ook als je er vorig keer niet bij was, ben je nu natuurlijk van harte werkom.

We hopen op een gezellige durkte met uiteraard ook weer veel nieuwe jongeren!! Meer info volgt nog tegen die tijd.

123