Veelgestelde vragen (iOS en Android)

Met de Jong&Out app blijf je met al je vrienden gemakkelijk in contact. We geven hier antwoord op de meest voorkomende vragen!

Ik ben nieuw op Jong&Out, hoe vind ik vrienden?
Welkom aan boord! Jong&Out is een gezellige plek waar je veilig anderen kunt ontmoeten, ongeacht geaardheid of genderidentiteit. 🌈

Zorg dat je je profiel hebt aangevuld en stel jezelf voor op de Wazzup! Wees niet bang om een berichtje te sturen naar de andere leden. Natuurlijk is het ook gezellig om je vrienden in het echt te ontmoeten! Daarom organiseren we meetings. Kom vooral langs en zie je Jong&Out vrienden in het echt!

Hoe stel ik een profielfoto in?
Straal je persoonlijkheid uit met je leukste foto! Je profielfoto instellen is zo gebeurd:

  1. Tik op je profiel, bovenin de Jong&Out app.
  2. Tik op het menu (...) en kies voor "Profielfoto wijzigen"
  3. Kies een leuke foto uit je bibliotheek of maak een foto

Je profielfoto is gelijk zichtbaar op je profiel! Smile! 😄

Hoe verander ik mijn wachtwoord?/Ik ben mijn wachtwoord vergeten!
Geen paniek! Je wachtwoord is zo gewijzigd. Ga naar de 'Wachtwoord vergeten?' pagina en vul je e-mailadres in. Volg de instructies in de e-mail op om een nieuw wachtwoord in te stellen. 

Heb je geen toegang meer tot je e-mailadres? Mail info@jongenout.nl zodat we een kijkje achter-de-schermen kunnen nemen!

Kan ik een bericht dat ik heb geplaatst verwijderen?
Foutje gemaakt? Kan gebeuren! Je kan je berichten gemakkelijk verwijderen met deze stappen: open het bericht dat je hebt geplaatst en houd de tekst lang ingedrukt, bevestig dat je 'm wilt verwijderen en poof! Je bericht is in rook opgegaan! 💨 

Waar kan ik mijn vriendschapsverzoeken vinden?
Vind je beste maatjes snel terug op Jong&Out! Voeg al je vrienden toe en blijf in contact!

  1. Tik op je profiel, bovenin de Jong&Out app.
  2. Tik op 'Vrienden'

Al je vriendschapsverzoeken staan bovenaan! 👯

Mijn notificaties werken niet!
Geen paniek, we zijn hier om je te helpen. We hebben een aantal stappen die je kan proberen voor je klaarstaan. 

Ik wil iemand blokkeren, hoe doe ik dat?
Wat vervelend dat er iets is gebeurd waardoor je iemand wilt blokkeren. Je kan bij een overtreding van onze huisregels altijd een bericht rapporteren. Wil je niet meer dat iemand berichten naar je kan sturen? Dat doe je zo:

  1. Ga naar het profiel van de persoon die je wilt blokkeren
  2. Tik op het menu (...) en kies voor "Deze persoon blokkeren"

Het is nu niet meer mogelijk voor deze persoon om jou berichten te sturen. Het is voor hen nog wel mogelijk om nog te reageren op jouw berichten in de Wazzup of in groepen. 

Foutje gemaakt? Je kan iemand deblokkeren door dezelfde stappen te volgen en te kiezen voor "Deze persoon deblokkeren" in plaats van "Deze persoon blokkeren".

Ik wil graag iets rapporteren, hoe doe ik dat?
Dat is niet fijn en we helpen je natuurlijk graag. We willen Jong&Out een veilige plek houden en jouw hulp hebben we daarbij nodig! Je kan alles rapporteren dat tegen onze huisregels ingaat. 

Tik op het menu (...) bij een bericht en kies voor "Dit bericht rapporteren". Ons webteam krijgt gelijk een berichtje en we gaan aan de slag met je melding.

Ik heb feedback over de app!
We waarderen je feedback enorm en we horen graag wat jij in de app zou willen zien! Deel je feedback met ons hier!

Kom je er niet uit?

We helpen je graag! Stuur ons een e-mail op info@jongenout.nl, WhatsApp'je op +31683717726 of stuur ons een berichtje op Instagram (@jongenout) met het e-mailadres van je account. We komen zo snel mogelijk bij je terug! 👩‍💻